Japonský brúsny kameň SUEHIRO pre kosu a kosák - zrnitosť 1000

Kód: 7326
€13,47 €11,23 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2024
Možnosti doručenia

Syntetický brúsny kameň na ostrenie kosákov, kôs, sekier a dlát od japonskej značky SUEHIRO. Malý brúsič, jedna zaoblená strana. Zrnitosť #1000. Vyrobené v Japonsku.

Detailné informácie

Podrobný popis

suehiro_logo_regals

Brúsne kamene SUEHIRO sú určené na ostrenie nástrojov s jemným profilom ostria od dlát na rezbárstvo po strúhadlá na stolárstvo. Tento konkrétny brúsič je určený na ostrenie kosáku alebo kosy, prípadne pracovného noža pre dielňu alebo záhradu.

Ide o typ absorpčného brúsiča, vyvinutého na ostrenie s iba malým množstvom vody. Stačí pred použitím nakvapkať, aby sa počas ostrenia dosiahla hladká plocha. Odolnosť kameňa voči opotrebeniu je väčšia než predtým.

made_in_japan

Vlastnosti brúsneho kameňa SUEHIRO

✅ Vodný brúsny kameň
✅ Vyrobený z vysoko kvalitného brúsneho materiálu
✅ Jemná a pevná štruktúra
✅ Ostrí s malým množstvom vody
✅ Zrnitosť #1000
✅ Pre srpy, kosy a nože
✅ Vyrobené v Japonsku

Ktorú zrnitosť si vybrať?

Na ostrenie naozaj tupých alebo nerovných čepelí použite kamene s nízkym číslom JIS (japonská klasifikácia zrnitosti). Čím nižšie číslo, tým hrubší je kameň. Kamene s vysokým číslom JIS sú určené na finálne a jemné ostrenie alebo hladenie.

brusne_kameny_zrnitost

  • #120 až #600 JIS: pre tupé a nerovné čepele
  • #700 až #2000 JIS: pre bežné ostrenie
  • #3000 až #5000 JIS: pre jemné ostrenie kvalitných čepelí
  • #6000+ JIS: extrémne jemné kamene na hladenie alebo odstraňovanie škrabancov
O značke SUEHIRO

História značky SUEHIRO siaha do roku 1967, kedy začala vyrábať vysokokvalitné syntetické brúsne kamene v meste Niigata. Vyrába široký sortiment zrnitostí, tvarov a typov vodných brúsnych kameňov.

Dodatočné parametre

Kategória: Rezbárske
Zrnitosť JIS: 1000
Typ: Vodný
Dĺžka: 132 mm
Šírka: 30 mm
Výška: 39 mm
Hmotnosť: 333 g
Stojan súčasťou: Nie
Balené množstvo: 1
Vyrobené v: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: