Japonský brúsny kameň SUEHIRO New Cerax so stojanom - zrnitosť 320

Kód: 7314
€30,10 €25,08 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.10.2024
Možnosti doručenia

Základný brúsny kameň od japonskej značky SUEHIRO New Cerax ideálny na brúsenie kuchynských nožov, sekier a tesárskych dlát s použitím malého množstva vody. Zrnitosť #320. Obsahuje stojan a kameň na vyrovnávanie. Vyrobené v Japonsku.

Detailné informácie

Podrobný popis

suehiro_logo_regals

Brúsne kamene SUEHIRO New Cerax sú navrhnuté na brúsenie všetkého od rezbárskych dlát po kuchynské nože. Základný brúsič pre hrubé brúsenie a opravy hrán.

Je to brúsič absorpčného typu, ktorý bol vyvinutý na brúsenie s použitím iba malého množstva vody. Jednoducho ho pokropte pred použitím, aby ste dosiahli hladký povrch počas brúsenia. Odolnosť kameňa voči opotrebovaniu je väčšia než predtým.

made_in_japan

Vlastnosti brúsneho kameňa SUEHIRO

✅ Vodný brúsny kameň
✅ Vyrobený z vysokokvalitného brúsneho materiálu
✅ Jemná a pevná štruktúra
✅ Brúsi s malým množstvom vody
✅ Zrnitosť #320
✅ Ideálny pre nehrdzavejúce kuchynské nože
✅ Obsahuje stojan

Ktorú zrnitosť si vybrať?

Na brúsenie skutočne tupých alebo nerovných čepelí použite kamene s nízkym číslom JIS (japonská klasifikácia zrnitosti). Čím nižšie číslo, tým hrubší kameň. Kamene s vysokým číslom JIS sú určené na konečné a jemné brúsenie alebo vyhladzovanie.

brusne_kameny_zrnitost

  • #120 až #600 JIS: pre tupé a nerovné čepele
  • #700 až #2000 JIS: na bežné brúsenie
  • #3000 až #5000 JIS: na jemné brúsenie kvalitných čepelí
  • #6000+ JIS: extrémne jemné kamene na vyhladzovanie alebo odstraňovanie škrabancov
O SUEHIRO

História SUEHIRO sa datuje do roku 1967, keď začala vyrábať vysokokvalitné syntetické brúsne kamene v meste Niigata. Vyrába širokú škálu zrnitostí, tvarov a typov vodných brúsnych kameňov.

Dodatočné parametre

Kategória: Vodné
Zrnitosť JIS: 320
Typ: Vodný
Dĺžka: 183 mm
Šírka: 63 mm
Výška: 20 mm
Hmotnosť: 754 g
Stojan súčasťou: Áno
Balené množstvo: 1
Vyrobené v: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: