Kuchynské nože

Japonské kuchynské nože sa radia do rôznych kategórií podľa využitia alebo podľa spôsobu výroby. Každý nôž má svoju tradíciu a unikátny názov, ako napríklad Funayuki, Deba alebo Yanagiba. Každý z týchto nožov môže byť použitý na širokú škálu potravín, od rýb, mäsa, zeleniny až po sushi alebo sashimi. Musíme avšak klásť dôraz na to, aby sme používali správny nôž na prácu na ktorú je predurčený. Pri nesprávnom zaobchádzaní môže totiž dôjsť k nevyžiadanému poškodeniu alebo zraneniu. Medzi popredných dodávateľov našich nožov patrí MIKI HAMONO SEISAKUSHO, ktorý využíva dlhoročnú rodinnú tradíciu a ponúka jednu z najširších ponúk nožov v Japonsku.

3 položiek celkom
Japonský zberový nôž pre ľavákov s tenkou čepeľou SENKICHI - 145 mm
€32,22 bez DPH
€39,63
Skladom

Precízny zberový nôž so zahnutou čepeľou dĺžky 145 mm vhodný na listovú a koreňovú zeleninu pre ľavákov od značky SENKICHI. Vyrobené v Japonsku.

Kód: 9898
Japonský kovaný nôž Funayuki KYUSAKICHI - 145mm
€24,28 bez DPH
€29,87
Momentálne nedostupné

Kuchynský nôž Funayuki značky KYUSAKICHI ktorý ponúka bezkonkurečnú ostrosť a kvalitu. Nôž je ideálny na spracovania zeleniny, rýb a mäsa. Je ľahký a vyvážený a...

Kód: 9178
Japonský zberový nôž so zahnutou čepeľou RAKUDA - 145 mm
€33,36 bez DPH
€41,03
Skladom

Zberový nôž s mierne zahnutou čepeľou od RAKUDA má tenkú 145 mm čepeľ pre presné a beznámahové orezávanie zeleniny. Vyrobené v Japonsku.

Kód: 9895