Kuchynské nože

Japonské kuchynské nože sa radia do rôznych kategórií podľa využitia alebo podľa spôsobu výroby. Každý nôž má svoju tradíciu a unikátny názov, ako napríklad Funayuki, Deba alebo Yanagiba. Každý z týchto nožov môže byť použitý na širokú škálu potravín, od rýb, mäsa, zeleniny až po sushi alebo sashimi. Musíme avšak klásť dôraz na to, aby sme používali správny nôž na prácu na ktorú je predurčený. Pri nesprávnom zaobchádzaní môže totiž dôjsť k nevyžiadanému poškodeniu alebo zraneniu. Medzi popredných dodávateľov našich nožov patrí MIKI HAMONO SEISAKUSHO, ktorý využíva dlhoročnú rodinnú tradíciu a ponúka jednu z najširších ponúk nožov v Japonsku.

2 položiek celkom
Japonský nôž deba na filetovanie rýb s kladivkovým povrchom UMEBACHI RYUMA - 105 mm
€23,97 bez DPH
€29,48
Skladom

Vyrobený s precíznosťou, nôž deba značky UMEBACHI RYUMA vyniká pri filetovaní rýb alebo krájanie hydiny. Nôž disponuje 105 mm dlhou čepeľou s kladivkovým povrchom....

Kód: 9637
Japonský viacúčelový kuchynský nôž kladivovým povrchom UMEBACHI RYUMA - 105 mm
€23,97 bez DPH
€29,48
Momentálne nedostupné

Tento všestranný UMEBACHI RYUMA kuchynský nôž má čepeľ s dĺžkou 105 mm a je ideálny na krájanie a sekanie. Nepoužívajte ho na tvrdé alebo mrazené potraviny.

Kód: 9625